2017. november 11., szombat

54. Könyvcsütörtök - Tündérszerelem

 


Sziasztok!
Most szombatra is jutott egy könyvajánló, fogadjátok szeretettel. :) Cyn Balogh könyvét hoztam, aminek Tündérszerelem a címe. Ráadásul Vörös Pöttyös könyvről van szó, ami már jól hangzik, nem igaz? :)

Kiadás éve: 2012
Oldalak száma: 264 oldal
Műfaj: urban fantasy, romantikus
Kiadó: Könyvmolyképző

Fülszöveg:
"Morgan Sparks és Cam Browne szerelme az égben köttetett.
Születésüktől fogva a legjobb barátok, mindent elmondanak egymásnak, és – ó, igen – teljesen odavannak egymásért.
De közös tizenhatodik születésnapi bulijuk előtt egy héttel minden megváltozik. Cam esetlen unokatestvére, Pip a közelükbe költözik, és Cam távolságtartóvá válik. Morgant lesújtja, hogy úgy tűnik, valaha tökéletes barátja eltávolodik tőle.
Mikor Morgan válaszokat követel, döbbenten fedezi fel a távolság okát. Nem egy másik lányról van szó – egy másik világról. Pip azt állítja, hogy Cam tündér. Nem, komolyan. Tündér. És most a népe azt akarja, hogy Cam visszatérjen a világukba és elfoglalja az őt megillető helyet, mint Tündérország Királya.
Morgan eltökéli, hogy maga mellett tartja Camet, és azt tervezi, hogy átejti a tündéreket. De ahogy Cam változik, egyszer s mindenkorra ki kell derülnie, hogy tényleg ő-e a végzete, és hogy „tökéletes” szerelmük kiállja-e a bizonytalan jövő próbáját."

Nagyon tetszik a borító a különös pillangóval, meg persze maga a cím is megfogott, hiszen szeretem a tündéres, elfes, sellős sztorikat. #imafantasyfan

A történet nagyon cukormázasan kezdődik, hiszen ott van Cam, a szívtipró focista és Morgan, akinek különleges képessége van, látja a jövőt. Ők ketten kicsi koruktól elválaszthatatlanok és persze együtt járnak. ;)
Aztán történik valami furcsa és Cam elkezd megváltozni. Egyre gyengébb a karja és egyre alacsonyabb lesz. Ezt persze csak Morgan látja. Ezen kívül felbukkan egy fura srác, Pip is, akivel a szálak még inkább összekuszálódnak.
Vajon tényleg együtt maradhat-e Cam és Morgan, ha a srác tündérré változik? És mi lesz Pippel, ha visszamegy a tündérekhez?

Egész jól leírta az írónő, ahogy Cam átalakul. Pont úgy, ahogy kellett lennie, lassan, fokozatosan, nem egyik pillanatról a másikra. Nagyon tetszett a könyv. :)

Teljesen beleéltem magam a sztoriba és úgy a közepe felé már én is össze voltam zavarodva, hogy Morgan helyében melyik srácot választanám… Mind a kettő felé húzott a szívem, bár sejtettem, hogy végül ki lesz az igazi. ;) Hasonlóan éreztem, mint a Tükröm, tükröm... esetében, ahol Brody és Jared között ment a dilemma.

Csillagozás:





Ti is szeretitek a tündéres könyveket? Melyik a kedvencetek?

Puszi:

Tessa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése