2019. január 10., csütörtök

97. Kedvencek - YouTube hírességek3


Sziasztok!
Ma meghoztam a kedvenc youtuberes bejegyzéseim harmadik részét, melyben a férfi és női énekesek után most a kedvenc együttesemet mutatom be nektek. Az énekesnőkhöz hasonlóan együttesek terén is csupán egyetlen kedvencem van. No de lássuk, melyik lenne az!

A kedvencem nem más, mint a Pentatonix(PTX)!
Igaz, ők voltak tehetségkutatóban is, azonban az igazi nagy áttörést a YouTube-ra feltett videóik hozták meg számukra.

Évekkel ezelőtt bukkantam rájuk. Hogy hogyan? Véletlenül. :D De nagyon bejöttek. :) A Daft Punk-os vidijüket láttam először, majd kiderült, hogy a Németországban élő idősebbik bátyám is szereti őket. Hogy melyikünk mutatta a vidit melyikünknek, abban már nem vagyok biztos, de a lényeg, hogy már a másik fél is látta. ^_^ Ebben totálisan egy hullámhosszon voltunk. :)
Utána már minden új vidinél írtunk a másiknak, hogy látta-e, meg, hogy milyen jó. ^_^

Mint a nevükből is adódik, öten vannak és acapellában nyomják. :)
Kirstin Maldonado mezzoszoprán, Matt Sallee basszus(Eredetileg Avi Kaplan volt a basszus, de 2017-ben kilépett a bandából, nagy bánatomra. Viszont az új basszusra se lehet egy rossz szavam sem. :) ), Scott Hoying bariton, Mitch Grassi tenor(én inkább férfi szopránnak mondanám, de hivatalosan tenor), Kevin Olusola pedig beatboxot nyomat. Nagyon vagány egy csapat, megérte összeállniuk.

A kedvenceim tőlük:





Aki szemfüles, észrevehette az átfedéseket az eddigi három YouTube hírességes bejegyzésemben, így kitalálhatjátok azt is, hogy legközelebb kit fogok bemutatni nektek. ;)

Nektek hogy tetszik a PTX? Ti ismertek még a YouTube-on híressé vált együtteseket?

Puszi:

Tessa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése