2017. március 5., vasárnap

4. Kedvencek - Kedvenc vlogger/kedvenc külföldi vlogger



Sziasztok!
Ma újabb bejegyzés sorozat indul a blogomon, ez pedig a 'Kedvencek' sorozat lesz, melyben bemutatom nektek, hogy kiket, miket szeretek a legjobban. :) A mai bejegyzésben a vlogger világba invitállak titeket, megmutatva a kedvenc vloggereimet.

Na de először talán kezdjük azzal, hogy mi is az a vlog. A vlog nemes egyszerűséggel videó blog, azaz nem leírt dolgokat tartalmaz, hanem videókat. A YouTube-on sok-sok vlogger található, akik sokféle különböző témákban készítenek videókat. Vannak utazós vloggerek, sminkes vloggerek, de még minecraftos vloggerek is.

Ezek közül a mostani kedvenceim(akik egyben külföldiek is) a Travelling Weasels YouTube csatorna vloggerei, Laura és Tanbay. Laura brit, Tanbay német. Együtt utazgatnak a világban és hogy, hogy nem, Magyarországon is voltak már és teljesen oda is vannak kis hazánkért(meg persze a magyarokért). :) Mostanában pedig próbálnak megtanulni magyarul. Erről már négy vlog videó is készült. Igaz, többnyire a Google Fordító segítségével tanulnak, ami bizony nem mindig pontos. Kezdők még, de nagyon igyekeznek és épp emiatt is kedvelem őket annyira. :)

Tanbay kiejtése egy kicsit közelebb áll általában a valósághoz, a német nyelv miatt, amiben szintén van 'ö', 'ü'. Laura-é néha köszönő viszonyban sincs azzal, ahogy mi mondjuk, viszont próbálkozik újra és újra és igyekszik megjegyezni, hogyan is kell helyesen mondani a dolgokat. :)
Nagyon aranyosak és le a kalappal előttük, hogy bele mertek vágni a magyar nyelv tanulásába. :)

Itt az első 'Speaking Hungarian' vidijük, hogy lássátok ti is, miről beszélek:


Ti szoktatok vlog videókat nézni? Vannak kedvenc vloggereitek?

Puszi:

Tessa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése