2017. június 22., csütörtök

27. Könyvcsütörtök - Esővágy



Sziasztok!
Újra csütörtök, hoztam hát a következő könyvajánlót. :) Ezen a héten On Sai novelláskötete, az Esővágy van soron, amit a könyvfesztiválon sikerült dedikáltatni is. ^_^

Fülszöveg:
"Exkluzív válogatás On Sai novelláiból

Bölcsesség, derű, kínzó önvizsgálat, rakoncátlan, pajkos humor, hatalmas vállalás.
On Sai világokat alkot számunkra, hogy megkönnyítse létünket a teremtett világban, és hogy ablakokat nyisson világainkra, ajtókat belső útjainkhoz.
Hol képet kapsz, hol gondolatbonbont, nyugtalanító kérdést;
hol egy üde ötletet, felszabadító élcet.
Tizenhárom történet, tizenhárom feledhetetlen élmény, mely elkísér!
Boldogan nyújtjuk át számodra, Kedves Olvasó.

Csemegézz, érezz, érts!"


Eléggé vegyesvágott ez a novellás kötet, ami persze egyáltalán nem baj, sőt, minden hangulathoz találunk benne megfelelő történetet, így akármikor kézbe vehetjük. :)
Egyes novellák valóban elgondolkodtatóak voltak, míg másokon jókat röhögtem(tudom, tudom, a kacagás szebben hangzott volna, az igazsághoz azonban közelebb áll a fuldokolva fetrengés XD).
Nagyon élveztem az olvasását, persze csak kisebb adagokban olvastam, hogy az egyes novellákat külön-külön fel tudjam fogni, meg tudjam emészteni, hogy teljes lényegükben át tudjanak jönni. :)
Mivel már volt egy könyvem On Sai-tól(Apa, randizhatok egy lovaggal?), így bátran vágtam neki ennek a könyvnek is(bár az írónő izgult egy sort dedikálásnál, hogy tetszeni fog-e) és nem kellett csalatkoznom. Igazi On Sai könyv. Benne van az író lehengerlő stílusa, ami már a másik könyv esetében is oly nagyon megfogott. Mondjuk eléggé sci-fi, fantasy kategória, így főképp ezen műfaj kedvelőinek ajánlom. :)

És egy idézet a végére: "Hirtelen néma csönd lett. Hátranéztem. Alder mérhetetlenül megrökönyödött arcát láttam meg elsőnek. Bizonyára testével védelmezett.
Kitört belőlem a kacagás, és velem együtt a könnyei potyogtak az egész násznépnek.
Alder ugyanis hatalmas, gyöngyökkel borított menyasszonyi ruhában pompázott. Fülében öklömnyi aranyfüggők, nyakán, karján ékszerek.
Ő sem bírta megállni nevetés nélkül, miközben uszályával betakart, majd felnyalábolt és kisétált velem.
Mi tagadás, emlékezetes nász volt, hírünk valóban hetedhét országra szólt." :D


Csillagozás:


Nektek is megvan ez a könyv? Hogy tetszett? Más egyéb On Saitól, amit ajánlanátok?

Puszi:

Tessa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése