2018. január 2., kedd

59. Újévi beköszönő & Tervek a 2018-as évre



Sziasztok!
Mindenkinek nagyon boldog új esztendőt kívánok! Örülök, hogy vagytok nekem, ha nem is sokan, nem is mindig, de olvassátok a soraimat. :) Sok-sok virtuális puszi nektek, jó, hogy vagytok. :) Na de lássuk, mik a terveim a 2018-as évre!

UPDATE: pirossal vagy zölddel jelöltem, hogy mit nem sikerült, vagy mit sikerült megvalódtani ezekből(2019. jan.)

1. Először is szeretnék most már ténylegesen rendszeresen írni, mert nagyon sok könyvvel vagyok elmaradva ajánlások terén, miközben egyre újabbakat és újabbakat olvasok...      

2. Ehhez kapcsolódva szeretnék felzárkózni is ugyanezen fajta bejegyzésekkel, amihez szerencsére jövő héten lesz egy kis időm(3 nap itthon). Az összes eddig olvasott könyvemhez igyekszem megírni az ajánlókat, hogy aztán csak posztolni kelljen.      

3. Szeretném folytatni a Kedvencek szekciót, hiszen még ebben a témában is akad bőven mondandóm... (Kedvenc YouTube énekes férfiak, banda, zenészek, kedvenc filmek, rajzfilmek, animék...stb.)       

4. Book Tag kitöltések is várnak rám, nem is egy, hiszen Helie-nél és másoknál is rendszeresen újabba botlok, amit feljegyzek magamnak, hogy majd később szeretném kitölteni. :D      

5. Ha már Tag, akkor még lógok nektek egy Kisállat Taggel is, ugyanis van nekünk itthon egy kutyusunk, Szendi, akit szeretnék nektek majd bemutatni. :)      

6. Ezeken kívül még sok máson is töröm a fejem, amivel színesebbé tehetném egy picit a blogot. (GoT Tag, novellák és versek saját kútfőből, személyes bejegyzések, élménybeszálomók...stb.)       

7. Februárban lesz a blog szülinapja, amit, mint a másik blogomnál is tettem, szeretnék majd egy nyereményjátékkal ünnepelni(Már meg is vannak a kisorsolásra váró könyvek. ;) ).      

8. Tavasszal ismét felutazom majd Pestre a könyvfesztiválra, valamint, ha minden jól megy, Helie-vel elmegyünk majd a Sakura-ünnepre is az ELTE Füvészkertbe. Ezekről természetesen majd szeretnék hozni beszámolót is. :)       

9. Ha minden sikerül, akkor nyáron végre fogok tudni nyaralni is, nem pedig csak dolgozom, vagy itthon dekkolok... Egyik kedves ismerősöm, akivel egy táborban ismerkedtem meg, elhívott még tavaly Kalocsára(ott lakik), reményeim szerint idén el tudok majd menni. Emellett Helie-ékkel is szeretnék egy kicsit elmenni valahová több napra kikapcsolódni.(Ezekről is hozok majd beszámolót, ha megvalósulnak.)      

10. És ha már tervek és remények, még mindig nem talált rám a hercegem... Mint mindig, most is reménykedem, hogy majd idén. Aztán ki tudja? Hátha tényleg 2018 lesz az az év, amikor végre egymásra találunk a nagy Ő-mmel! :) Én reménykedem. :) Már elegem van a békákból, a hercegemre vágyom!      


+1 Mindezek mellett persze nagyon örülnék(mint minden blogger), ha többen olvasnák a blogomat. Vagyis plusz egynek a követők gyarapodásában reménykedem idén. :)      

Jövő ilyenkor majd kiértékelem az évet. Remélem, sikerül majd minden pontot teljesíteni. ^_^ 

Csütörtökön jövök a következő könyvajánlómmal, addig is még egyszer puszi nektek!

Tessa

3 megjegyzés:

  1. Veled várom én is ezeket és remélem minden bejön, a 10. pontnak különösen örülnék, veled együtt. :D

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés