2017. október 26., csütörtök

49. Könyvcsütörtök - A Bridgerton család 9 (kiegészítő kötet)



Sziasztok!
Újra csütörtök(Wow! Úgy összefolynak a napok... :/), jöttem hát egy újabb könyvajánlóval. :) Ma a Bridgerton család kiegészítő kötetét hoztam, ami felteszi az 'i'-re a pontot. :) Ebben a könyvben Julia Quinn a sorozat mindegyik részéhez írt egy-egy második epilógust, pluszba pedig egy elbeszélést Violetről. :)


Kiadás éve: 2014
Oldalak száma: 360
Műfaj: történelmi romantikus, kiegészítő kötet
Kiadó: GABO

Fülszöveg:
"Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy történelmi romantikus regényeket jegyző írónő, aki megalkotott egy családot...
Illetve nem csak egy családot. Nyolc testvért, számos sógort, sógornőt, vőt, menyet, fiút, lányt, unokahúgokat, unokanővéreket, unokaöcsöket, unokabátyokat (nem is szólva egy túlsúlyos corgi kutyáról), plusz egy ellenállhatatlan matriarchát, aki mindannyiukkal felér... Ők a Bridgerton család: nem is család, inkább elemi erő. Az olvasók nyolc könyvön át nevettek, sírtak, szerették őket. De többet akartak.

Ezért az olvasók azt kérdezték a szerzőtől: Mi történt azután? Simon elolvassa apja leveleit? Francescának és Michaelnek végre lesz gyermeke? Ki nyeri a Pall Mall-visszavágót?

A "Vége" tényleg a történet végét jelenti?
Ebben a kötetben Julia Quinn nyolc érdekes, mulatságos, szívmelengető "második epilógust" írt, és egy bónusz történetet nem másról, mint magáról a bölcs és szellemes matriarcháról, Violet Bridgertonról. Ismerjék meg újra a Bridgerton család tagjait... Mi történt velük? "



Ez a könyv igazi befejezést ad a sorozatnak, örülök, hogy megíródott, hiszen enélkül nem lett volna teljes...
Jó volt olvasni, hogy mi is történt a párokkal a boldog befejezés után. :) Meg persze Violetről megtudni pár plusz infót. ^_^
Megtudhatjuk például, hogy Hyacinth végül megtalálta-e az ékszereket, hogy Francescának és Michaelnek lett-e gyermeke, hogy Gregory és Lucy hogyan adtak nevet a gyermekeiknek. :)

Aki még nem olvasta volna, annak előbb kötelező a Bridgerton család előző részeit elolvasni! :) Az ajánlóim róluk: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Kedvenc jeleneteim a könyvből: Amikor Francesca és Eloise a gyerekekről beszélgetnek. Nagyon cuki! :) Meg mikor Violet nézi az ablakból az unokáit, és azt mondja, hogy az élete úgy tökéletes, ahogy van. ^_^

Csillagozás:

Ti is olvastátok a Bridgerton család sorozatot? És ezt a kiegészítő kötetet? Nektek hogy tetszett?

Puszi:

Tessa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése