2017. szeptember 25., hétfő

43. Kedvencek - Youtube hírességek1



Sziasztok!
Ma egy kedvencek "sorozatot" indítok, hogy megmutassam a kedvenc YouTube hírességeimet. :) Tudjátok, olyan emberekről van szó, akik a YouTube-on lettek (igazán) ismertek. :) Több részletben fogom őket hozni, most elsőként a kedvenc női énekes kategóriából hoztam nektek valakit. :)

Most nekem csak egyetlen női énekes van, aki a youtuberek közül igazán nagyon bejövős, ő pedig nem más, mint:


Persze teljesen véletlenül bukkantam rá őkelmére, de nagyon megtetszett a hangja és a stílusa is. :) Fiatal, életvidám, és  paródia covereket készít, Google Translate Sings(GTS) megnevezéssel, aminek a lényege, hogy az egyes dalokat lefordítja a Google Fordítóval pár nyelvre, majd vissza angolra, és a kapott szöveget elénekli az eredeti dallamra. Szenzációs vidik kerekednek belőle. :D
A vidikben persze nem csak ő jelenik meg, hanem más youtuberek is, akik szintén benne vannak a bolondozásban. ^_^

Minden egyes GTS vidin szakadok, mikor először látom...meg mikor másodszor...és harmadjára is olykor...negyedjére már kezd megmaradni bennem a GTS-es szöveg... Később meg, mikor a rádióba hallom, automatikusan a rossz szöveget éneklem... XD

Ilyen szenzációs videói(ez most mind Disney, de van Adele, Taylor Swift és más énekes(/nő) dalából készített GTS vidije is ^_^):




:D

Persze Malinda normális covereket is csinál, melyekben szintén remekel, hiszen szép hangja van. :)

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon tetszik, amikor hétköznapi hangokból állítanak össze zenét. Ilyen vidit is tett fel nem is olyan régen Malinda, amiben gitáron kívül más igazi hangszer nem hallható, mert minden más csak ilyen "hétköznapi hangok kavalkádja". :)


A Danny Boy-ban még a zenészi tehetségét is megcsillogtatja, amellett, hogy nagyon szép a hangja(és ő maga, ó, az a hajzuhatag *.*).


Ti hallottatok már Malindáról? Nektek hogy tetszik a hangja? Ki a ti kedvenc "YouTube énekesnőtök"? Legközelebb a pasikkal jövök! ;)

Puszi:

Tessa 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése